Online werken

vertrouwd in de cloud

Overal snel en veilig werken


Met het nieuwe werken ga je efficiënter met je tijd om. Je werkplek is niet gebonden aan een locatie, maar is bereikbaar via je smartphone of tablet. Een werkplek online is hiervoor de ideale oplossing. Je hebt altijd en overal alle bestanden bij de hand en kunt overal inloggen. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding!

Met de online werkplek van Bitcom krijg je een bureaublad aangeboden waarbinnen je kunt werken met je eigen (Microsoft) omgeving, inclusief agenda en mail functionaliteit. Al je eigen bedrijfsapplicaties worden bij elkaar gebracht in de online omgeving.

De veiligheid van je gegevens staat bij Bitcom voorop. Al je gegevens worden dagelijks automatisch en veilig opgeslagen in verschillende datacentra. Geen zorgen dus bij calamiteiten zoals brand, waterschade en verlies van bedrijfsgegevens.

Jouw voordeel

 1. Altijd en overal toegang tot je eigen werkplek en bestanden
 2. Veilige opslag van gegevens buiten de eigen organisatie
 3. Transparante kosten per werkplek, per maand
 4. Dagelijkse back-up van alle gegevens
 5. Geen kosten meer voor onderhoud en beheer van software applicaties
 6. Flexibel en toekomst gericht


Office 365

Office 365 biedt nog meer dan de Office die je al kent en waarschijnlijk dagelijks gebruikt. Omdat Office 365 werkt met de kracht van de cloud, heb je vanaf vrijwel elke locatie en elk apparaat (pc, Mac en tablet) toegang tot je e-mail, documenten, contactpersonen, agenda's en bestanden.
Daarbij zijn ze altijd up-to-date en voorzien van de laatste updates.

Office 365 is voor veel bedrijven een ideale oplossing. Gebruikers profiteren van alle voordelen van Microsoft Office én van de kracht die de cloud te bieden heeft.
De voordelen van Office 365

 1. Zakelijke email en agenda synchroniseren
 2. Online vergaderen en tegelijkertijd notities kunnen maken
 3. Eenvoudiger bestanden delen
 4. Eén vertrouwde omgeving, altijd en overal
 5. Beveiliging en privacy gewaarborgd
 6. Altijd en overal beschikbaar