Passie voor IT

Persoonlijk. Flexibel. Oplossingsgericht

Door onze passie voor ICT en klantgerichte instelling blinken wij uit in snelheid, kwaliteit en klanttevredenheid!

Bitcom is als kleinere organisatie zeer flexibel. Door korte lijnen en een goede relatie met onze klanten kunnen wij oplossingsgericht en adequaat handelen. Dit doen wij al 15 jaar met veel plezier. Onze oplossingen bieden zekerheid, continuïteit en leveren een positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat.

Bitcom durft buiten de geijkte paden te gaan, 'Outside the Box' denken en handelen om de beste oplossing te bieden voor onze klanten.Dat kenmerkt Bitcom.

Onze missie is het leveren van ICT die aantoonbare waarde oplevert voor jouw organisatie. We richten ons op continuïteit, lange termijn samenwerkingen en een goede relatie met onze klanten. Of het nu gaat om geïntegreerde en bewezen bedrijfssoftware, klant specifieke oplossingen, ICT-infrastructuren, hardware, beheer of online diensten. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Door onze passie voor ICT blinken wij uit in het bieden van de juiste oplossingen, leveren van kwaliteit, adequaat en snel handelen. Met Bitcom kun je vertrouwen op de juiste ICT- omgeving voor jouw situatie!

Timo Bos

Flywebservices


Door hun kennis wisten ze bij Bitcom heel snel waar onze knelpunten lagen. Ze hebben daarvoor een uitstekende oplossing bedacht. Omdat Bitcom nu het gehele ICT-beheer doet, kunnen wij ons met een gerust hart focussen op onze eigen onderneming. Dit kunnen we dankzij Bitcom doen op welke locatie we maar willen. Op kantoor, thuis of in een restaurant, alles wat we nodig hebben staat in de cloud. Bitcom is een betrouwbare partij, waar de werknemers weten waar ze het over hebben. Daarbij is het voor hen hoofdzaak dat de klant tevreden is. En dat zijn we!

Ons Team