VoIP

Bellen via Internet

Totaal communicatie


Bitcom VoIP Business is een complete Voip ‘telefooncentrale’ met alle functies die je mag verwachten van een moderne communicatie oplossing. Naast alle standaard functionaliteit die je gewend bent van je huidige VoIP of ISDN oplossing biedt Bitcom VoIP nog veel meer. Zo heeft bijvoorbeeld elke gebruiker een slimme app waarmee een onbeperkt aantal apparaten gekoppeld kan worden en waarmee je meteen weet of je collega's bereikbaar zijn.

Eenvoudige installatie met 'Klik & Bel'
De installatie is heel eenvoudig door de 'Klik & Bel' uitrol, hiervoor is geen enkele voorkennis nodig! Alleen de app downloaden uit de app store > op het linkje in de 'Klik & Bel' welkomstmail drukken en bellen, (video) chatten, enz.

Jouw gemak

  1. Op één nummer vast en mobiel bereikbaar
  2. Video met WebRTC
  3. Onafhankelijk van bedrijfsgrootte
  4. Goedkoper
  5. Mobiel met functionaliteit van vaste telefoon
  6. Goedkoper


Mobiele abonnementen

We bieden als onafhankelijk partner altijd de beste passende mobiele oplossing van alle grote providers in Nederland of het nu om mobiele spraak-, data- of Machine to Machine ( M2M ) abonnementen gaat.

In de snel veranderende wereld van de mobiele abonnementen helpen wij u de weg te vinden. We geven een helder en duidelijk advies zodat jij precies weet waar je aan toe bent en de beste keuze kunt maken.

Wij worden door de providers continu op de hoogte gehouden van de laatste netwerkacties en verandering in abonnementsvormen zodat we jou altijd van het beste advies kunnen voorzien.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen, neem dan snel contact met ons op!