Systeembeheer

Jouw bedrijf digitaal fit

Overal snel en veilig werken


Als bedrijf wil je natuurlijk dat je ICT netwerk continu beschikbaar is. Je dient er altijd op te kunnen rekenen. Bij defecten en storingen kunnen jij en je medewerkers niet werken. Goed systeembeheer voorkomt defecten en lost storingen snel op. Dat scheelt tijd, geld en veel ergernis!

Systeembeheer wordt door Bitcom binnen elk bedrijf, groot of klein, op een efficiënte manier ingevuld. Dit varieert per organisatie omdat overal andere eisen worden gesteld. Het uitgangspunt is altijd dat het systeem blijft draaien en dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten. Onze proactieve benadering en flexibiliteit maakt dit mogelijk.

Om calamiteiten op automatiseringsgebied te voorkomen, biedt Bitcom servicecontracten aan die naar jouw eisen en wensen kunnen worden aangepast. Met ons onderhoudscontract krijg je grip op je beheerkosten, door het maken van duidelijke afspraken. Ook met betrekking tot respons- en reactietijden. Dit alles tegen een vast bedrag per maand. Jij bepaalt de kosten en het daarbij behorende dienstenniveau.

Bitcom onderhoudscontract

  1. Beheer van netwerk- en systeemsoftware
  2. Continuïteit door snelle serviceverlening bij storingen
  3. Optie in responsetijd, bijvoorbeeld 4 of 8 uur of een fixed-tijd
  4. Wanneer nodig vervanging apparatuur door functioneel gelijkwaardige apparatuur
  5. Respons buiten kantooruren indien gewenst
  6. Preventief onderhoud

Onze helpdesk